Global Sweets & Drinks startades som ett litet lager med stor passion för godis. I snart 30 år i branschen har vi samarbetat med olika företag och levererat våra produkter runt om i landet. Det som har hållit oss aktiva så länge i denna bransch är bland annat vår goda service som vi lägger mycket tyngd på.

Vår affärsidé var att kunna erbjuda godis som precis alla kan äta och njuta av. Hela vårt godissortiment är fritt från svingelatin, gluten och alkohol. Vi erbjuder även vegan och sockerfritt godis till kunderna som begär det då vi ansåg att det inte fanns tillräckligt med sådant godis ute på marknaden.

Med flera års erfarenhet har vi lärt oss ett och annat. Vi har blivit experter i vår bransch och utmärker oss med vår goda service och snabba leveranser. Engagemang och ständig uppdatering är självklarheter för oss. Vi jobbar ständigt med att tillgodose och skräddarsy lösningar efter olika kunders behov.

Idag har vi kunder över i stort sett hela landet och vi har flertalet kunder i Europa. .

Global Sweets & Drinks värderar långsiktiga och goda relationer högt och är ständigt i jakt efter att skapa det. Det som utmärker vårt företag är att vi är seriösa, har god service samt att vi alltid sätter kunden i centrum. Detta uppnår vi genom ärlighet, lyhördhet och ständig utveckling.

Vi ställer höga krav på oss själva. Samma höga krav ställer vi även på våra samarbetspartners och leverantörer.

Vi bryr oss om miljön och arbetar ständigt för att bidra till en god miljö. Vi har en strikt avfallshanteringsrutin där vi ser till att det mesta av avfallen går att återvinna.

Vad gäller arbetsmiljö så sätter vi även där höga krav på oss själva. Vår personal ska trivas och må bra, samt känna att de har möjlighet till att påverka beslut. Vårt team är en viktig och essentiell del i vår verksamhet.